Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiune îndeplinită. Militarii Detaşamentului de Apărare Antiaeriană „Liliecii Negri” au revenit acasă după o misiune în Polonia

ro

11 Apr, 2018 11:50 2149 Marime text
Militarii Detaşamentului de Apărare Antiaeriană “Liliecii Negri”, parte componentă a Grupului de luptă al NATO din Polonia, s-au întors acasă.  
 
Potrivit MApN, joi, 12 aprilie, de la ora 11.00, la sediul Batalionului 228 Apărare Antiaeriană "Piatra Craiului", din Brașov, va avea loc ceremonia de repatriere din Polonia a Detașamentului de Apărare Antiaeriană „Liliecii Negri”.

Cei 120 de militari, având în dotare tunuri antiaeriene de calibrul 35 mm OERLIKON, au fost dislocați, în perioada septembrie 2017 - martie 2018, ca parte a Grupului de luptă al NATO condus de SUA, având misiunea de a asigura prezenţa înaintată consolidată, în sistem rotațional, în nord-estul Alianţei, în conformitate cu măsurile adoptate în cadrul Summit-ului de la Varșovia.
 
Militarii din Brașov au predat misiunea colegilor din Batalionul 205 Apărare Antiaeriană "General Gheorghe Pârvulescu", de la Craiova, care vor executa o misiune de șase luni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii