Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:07 21 09 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miros puternic de ţiţei, în zona Far din Constanţa

ro

01 Oct, 2016 10:54 2594 Marime text
Un cititor al cotidianului ZIUA de Constanţa ne-a sesizat că, aproape în fiecare dimineaţă, în zona Far, este un miros puternic de ţiţei. Aerul e irespirabil, spune cititorul.  
 
În acest context l-am contactat telefonic pe directorul general al companiei Oil Terminal, Sorin Ciutureanu, care ne-a spus că s-au mai înregistrat probleme de genul acesta, din cauza unor urme de poluare din trecut.
 

„Monitorizăm frecvent zona cu aparatura noastra. Până acum, nu am sesizat vreun potenţial pericol pentru sănătatea populaţiei. În urma sesizării dumneavoastră, verificăm încă o dată. Am trimis laboratorul acolo, dacă găsim o problemă, o remediem”, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Sorin Ciutureanu.

 

De asemenea, ne-a spus că „pe toată zona Farului şi în perimetrul nostru am monitorizat pânza freatică, etc, în cazul unor urme de poluare din trecut. Cei de la Mediu spun că este posibil să fie miros din cauza presiunii atmosferice, un miros ce poate deranja”, a completat Sorin Ciutureanu.Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii