Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi numiri în CA-urile spitalelor din subordinea Consiliului Județean Constanța, după revocarea lui Sorin Ciutureanu (DOCUMENTE)

ro

17 Apr, 2024 12:14 702 Marime text

Prin dispoziția nr. 386 din 2024, președintele CJC, Mihai Lupu l-a revocat începând cu 16 aprilie a.c. din calitatea de membru din Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, respectiv de membru din Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța pe  Viorel Sorin Ciutureanu.

Ciutureanu a fost membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, respectiv în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța în calitate de reprezentant al președintelui Consiliului Județean Constanța.

Astăzi, prin alte două dispoziții emise, președintele CJC, Mihai Lupu și-a numit noii reprezentanți în cele două Consilii de Administrație.

Este vorba despre Georgeta Camelia Cozaru, în calitate de membru în cadrul Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, respectiv, Mihaela Butcaru Pundiche, în calitate de membru în cadrul Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.

Georgeta Camera Cozaru este medic care desfășoară activități de cercetare dar și profesor la Facultatea de Medicină din cadrul Universității Ovidius iar Mihaela butcaru Pundiche
este medic primar chirurgie generală cu o supraspecializare în flebologie.


Dispozițiile pot fi consultate în secțiunea „documente".


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii