Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:38 12 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miracol de Crăciun! Mai mulţi tineri au scos doi copii şi doi adulţi dintr-o maşină în flăcări

ro

26 Dec, 2018 19:33 620 Marime text
Mai mulţi tineri au reuşit să scoată doi copii şi doi adulţi aflaţi într-o maşină în flăcări!

S-a întâmplat la Petreşti, în judeţul Alba, unde un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului, a rupt o ţeavă de gaz şi a luat foc, scrie a1.ro.

Tinerii aflaţi în zonă au reuşit să scoată copiii pe geam, după care au încercat să-i elibereze pe adulţi. Numai că aceştia aveau centurile de siguranţă puse, aşa că a fost nevoie - mai întâi - ca maşina să fie repusă pe toate cele patru roţi. Abia atunci salvatorii au reuşit să-i scoată şi pe cei doi adulţi.

Toate cele patru victime ale accidentului au fost transportate la spitalul din Sebeş. Alimentarea cu gaz a fost oprită până când ţeava de gaz a fost reparată.

Detalii noi și impresionante ies la iveală în cazul accidentului petrecut în ziua de Crăciun la Petrești, în urma căruia o mașină s-a răsturnat cu patru persoane înăuntru și a rupt o țeavă de gaz de pe marginea drumului. Mai mulți participanți la trafic au sărit imediat în ajutorul victimelor aflate în mașină reușind să scoată întâi doi copii.

Doi martori oculari au surprins situația care se creease în zonă imediat după accident, dar înainte de apariția pompierilor și au transmis filmarea către Alba24.

În ciuda riscului foarte mare la care s-au expus, oamenii s-au apropiat imediat de mașina aflată foarte aproape de flăcările care ajungeau la câțiva metri înălțime și au repus mașina pe roți, reușind să îi salveze pe cei de dinăuntru. Imediat ce reușesc acest lucru, unul dintre bărbați se apropie de un copil care stătea pe margine și îl îmbrățișează, în timp ce un alt bărbat îi strânge mâna.

"În momentul în care am ajuns acolo, oamenii erau încă în mașină. Doi copii au fost scoși pe geam de alte persoane care au sărit imediat în ajutor. Două persoane mai în vârstă nu au putut fi scoase din cauză ce erau prinși între scaune și de aceea a fost necesar să repunem mașina pe roți", a mărturisit o doamnă aflată alături de familia ei, în trecere cu mașina prin zonă, la câteva momente după producerea incidentului.

În urma accidentului produs în jurul orei 12, în zona Coloniei, s-au înregistrat patru victime: doi adulți cu traumatisme și doi copii cu leziuni ușoare. Cu toții au fost transportați la spitalul din Sebes.

Gazul pe rețea a fost întrerupt, urmând ca alimentarea să fie reluată în această seară.

Ti-a placut articolul?

Comentarii