Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minoră violată de concubinul mamei

ro

10 Oct, 2012 19:29 1588 Marime text
Poliţiştii din Cernavodă au fost sesizaţi marţi de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Cernavodă, că nepoata sa de 14 ani, este constrânsă de concubinul mamei sale să întreţină relaţii sexuale.

Bărbatul a cerut ajutorul poliţiştilor care au demarat cercetările şi au stabilit că suspectul locuieşte în acelaşi imobil cu partenera sa, împreună cu care are un copil, dar şi cu fetiţa, fiica acesteia, dintr-o altă relaţie.

Poliţiştii spun că bărbatul de 35 de ani este suspectat că la data de 19 septembrie, a agresat-o fizic pe minora de 14 ani, după care a întreţinut cu aceasta un raport sexual normal folosind forţa fizică şi ameninţări, ulterior repetând periodic gestul.

Minora a fost examinată din punct de vedere medico-legal, iar presupusul agresor a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în vederea sesizării instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru viol în formă continuă şi agravată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii