Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:11 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Educaţiei Naţionale a aprobat metodologia şi criteriile de acordare a gradaţiei de merit personalului didactic din învăţământul preuniversitar de stat

ro

04 May, 2018 17:34 989 Marime text
Ministerul Educaţiei Naţionale a aprobat metodologia şi criteriile de acordare a gradaţiei de merit personalului didactic din învăţământul preuniversitar de stat (2018). 
 
Ministrul Educaţiei Naţionale a emis ordinul nr. 3.633/03.05.2018 pentru aprobarea Metodologiei şi criteriilor privind acordarea gradaţiei de merit personalului didactic din învăţământul preuniversitar de stat în sesiunea 2018.
 

”Ca elemente de noutate faţă de sesiunea de concurs 2017, menţionăm creşterea punctajelor pentru anumite criterii de evaluare (performanţe dovedite în pregătirea preşcolarilor şi elevilor distinşi la olimpiade şi concursuri şcolare, participarea - în calitate de autor/coautor - la elaborarea de manuale şcolare şi alte resurse educaţionale, rezultate deosebite obţinute în pregătirea preşcolarilor/elevilor din categorii dezavantajate), precum şi stabilirea unui punctaj minim de 65 de puncte dintr-un total de 110 de puncte posibile pentru acordarea gradaţiei de merit” - au transmis reprezentanții Ministerului Educației Naționale.

Ti-a placut articolul?

Comentarii