Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:31 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Afacerilor Interne condamnă atentatele teroriste din această dimineață

ro

22 Mar, 2016 17:27 974 Marime text
 
Ministerul Afacerilor Interne condamnă cu fermitate atentatele teroriste din această dimineață din Bruxelles și își exprimă compasiunea față de familiile celor răniți sau decedați în urma exploziilor.
 
Imediat după producerea acestor acte teroriste, ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, l-a informat pe Dacian Cioloș despre situația înregistrată în Belgia și comunicată în țară de către atașații de afaceri interne ai MAI la Bruxelles și a transmis ministrului de interne belgian, un mesaj de compasiune și solidaritate față de victimele acestor atentate.
 
În scrisoarea transmisă viceprim-ministrului, ministrului securității naționale, Jan Jambon, ministrul Petre Tobă și-a exprimat întreaga disponibilitate de a acorda orice formă de sprijin, inclusiv în plan operativ pentru gestionarea situației, cât și pentru informarea și protejarea cetățenilor români din Belgia.
 
Ministerul Afacerilor Interne în strânsă legătură cu Serviciul Român de Informații a realizat o evaluare a situației și a sporit măsurile preventive în planul ordinii publice, pentru menținerea unui climat ridicat de siguranță pentru cetățeni.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii