Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Petre a părăsit M10 Constanța

ro

14 Nov, 2015 22:32 2418 Marime text
 
Coordonatorul particului M10 Constanța, Mihai Petre și-a anunțat demisia pe pagina persoanlă de Facebook. Acesta invocă faptul că a făcut acest pas pe motive de ordin intern, fără a da prea multe informații „din respect pentru colegi”, spne el.
 
„Gata și cu M10. Trebuie să recunosc, am o mână...
 Da, am demisionat și de-aici.
Motivele sunt în primul rând de ordin intern (din respect pentru colegi, nu le voi dezvolta în public) și apoi, de ordin extern (probleme de ordin personal și vocea străzii, pe care eu chiar am ascultat-o). Știu, pare a fi un nou eșec, poate chiar este. Indiferent de cum pare, eu mă consider câștigat, am avut privilegiul de a lucra cu oameni noi, într-un proiect nou dar care, pentru mine, se oprește aici. Îmi place să cred că, în ultimul an de zile, opoziția din Constanța a fost mai bine reprezentată de mine/M10.”, a explicat Mihai Petre pe siteul de socializare.
 
De asemenea, susține că iese pentru o perioadă din viața politică, însă nu știe exact pentru cât timp, dar va rămâne în viața public și civică.
 
„Ies din viața politică pentru o perioadă nedeterminată. Lungă, scurtă, nu știu. Cum o vrea bunul și milostivul Dumnezeu.
Rămân, pe cât posibil, în viața publică și în zona civică.”, a completat coordonatorul partidului.
 
Însă, Mihai Petre susține că nu renunță la ideea de a candida la alegerile locale din 2016.

Nu renunț la ideea de a candida la alegerile locale din anul 2016, mai mult ca independent decât din partea vreunui partid.
Însă, până la anul, mai este timp.
Să ne rugăm bunului Dumnezeu să ne dea sănătate și să lumineze lumea care, iată, pare că se afundă în întuneric.”, a transmis Mihai Petre pe pagina personală de Facebook. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii