Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Microbuz cu 12 români, răsturnat în Germania. Românii lucrau la o fermă din Trennewurth

ro

30 Oct, 2018 14:42 905 Marime text

Toate cele 12 persoane aflate la bord au reuşit să iasă din vehicul, zece dintre acestea fiind rănite, în timp ce alte două au scăpat nevătămate, scrie realitatea.net.

Trei victime au suferit răni grave şi au fost transportate de urgenţă la spital.

Şoferul, un român în vârstă de 22 de ani, a afirmat că a intrat în şanţ încercând să evite un animal aflat pe carosabil.

În urma accidentului, drumul între localităţile Barlt şi Trennewurth a fost închis luni după-amiază timp de aproximativ o oră.

Românii lucrau la o fermă din Trennewurth.

Ambasada României la Berlin urmărește îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 29 octombrie 2018, în landul Schleswig-Holstein din Republica Federală Germania, incident soldat cu mai multe victime.

Imediat după semnalarea cazului, misiunea diplomatică a efectuat demersuri pe lângă autoritățile locale pentru obținerea unor informații privind identitatea și cetățenia victimelor și starea de sănătate a acestora.

Potrivit datelor preliminare obținute de ambasadă, în urma accidentului zece cetățeni români au fost răniți.

Dintre aceștia, trei au fost grav răniți și șapte au suferit răni ușoare, fiind transportați la unități medicale din zonă pentru acordarea de îngrijiri.

Sursa foto: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii