Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul inspectorului general al Poliţiei Române, cu ocazia sărbătorilor pascale

ro

01 May, 2016 15:08 2511 Marime text
 
Cu ocazia sfintelor sărbători de Paşte, Bogdan Despescu, inspectorul general al Poliţiei Române a transmis un mesaj pentru colegii săi.
 
„În numele meu şi al echipei manageriale a Inspectoratului General al Poliţiei Române vă urez ca Învierea Domnului să vă umple sufletul de lumină şi căldură, mintea de gânduri frumoase, inima de iubire şi viaţa de împliniri.
 
Sfintele Sărbători de Paşte să vă găsească mai buni, mai puternici, mai ambiţioşi şi mai răbdători unii cu alţii, dar mai exigenţi cu sine, mai veseli şi mai luminoşi.
 
Pe mulţi dintre poliţişti, aceste momente îi găsesc la datorie, pentru a asigura liniştea şi siguranţa românilor. Alţi colegi ai noştri reprezintă cu demnitate România în misiuni internaţionale, departe de familie şi de cei dragi.  
 
Transmit familiilor noastre, colegilor din ţară, precum şi celor aflaţi peste hotare, departe de casă, să vă bucuraţi de această mare sărbătoare, cu speranţă şi optimism!
 
Tuturor vă mulţumesc pentru eforturile şi sacrificiile pe care le faceţi în fiecare zi pentru îndeplinirea obiectivului principal al Poliţiei Române – siguranţa cetăţeanului! Hristos a înviat!”, este mesajul lui Bogdan Despescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii