Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vor salarii mai mari Medicii se mobilizează

ro

21 Aug, 2015 19:40 1818 Marime text
Medicii nu renunță la creșterile salariale și recurg la diferite metode prin care să-și atingă obiectivele. Grupul de Facebook ”Medici gata de greva generală”, care are peste 31.000 de membri, și-a schimbat numele în ”Medici gata de greva generală, Solicităm salarii decente!”, informează dcnews.ro.
 
De asemenea, pe aceeași rețea de socializare a apărut un grup cu numele ”Medici gata de demisia generală”. Cadrele medicale pregătesc și un miting de amploare, în cadrul căruia să ceară Guvernului dublarea salariilor.
 
Greva generală ar presupune negocieri aprinse cu sindicaliștii, cu autoritățile, iar zeci de mii de medicii din întreaga țară ar trebui să dea dovadă de solidaritate, pentru ca demersul să aibă succes. De asemenea, în cazul grevei generale, medicii sunt oricum obligați să asigure 30% din capacitatea de lucru a sistemului, pentru a putea acoperi cazurile de urgență.
 
Tot pe Facebook a fost inițiat şi evenimentul intitulat ”Marșul medicilor care cer mărire salarială de cel puțin 100%”. Mitingul este programat să aibă loc pe 1 septembrie, la orele 17.00.

Sursa foto: www.romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii