Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul Steaua – Dinamo, scor 1-1

ro

20 Aug, 2016 23:04 1583 Marime text
Se știe că orice întâlnire între Steaua și Dinamo se lasă cu scântei, însă în această seară, ambele formații au avut un motiv în plus să-și mulțumească fanii. Steaua trebuia să-și ia revanșa după umilința trăită în meciul cu City, când suporterii dinamoviști au afișat la tribuna a doua o coregrafie cu textul „Doar Dinamo București”. De partea cealaltă, jucătorii lui Andone trebuia să le mulțumească într-un fel fanilor pentru acest gest.
 
„Câinii” au deschis scorul rapid. În minutul 11, Vali Lazăr execută un corner, iar Rotariu reia cu capul și înscrie. La două minute după gol, spiritele s-au încins și jucătorii celor două formații s-au luat la bătaie la mijlocul terenului.
 
Roș-albaștrii au egalat în minutul 17 prin nou venitul William de Amorim, care a șutat de la 30 de metri și l-a învins pe Brănescu.
 
În partea a doua, Stanciu și-a încercat și el norocul, dar șutul său e respins în corner de Brănescu. Dinamo n-a terminat meciul în 11 jucători, după ce Steliano Filip a văzut cartonașul roșu pentru un cot aplicat în figură lui Adi Popa cu două minute înainte de final.
 
Palmares în Liga 1: 137 meciuri - 41 victorii Steaua, 50 remize, 46 victorii Dinamo.
Golaveraj: Steaua 185, Dinamo 180



Sursă: gsp.ro
Sursă foto: dcnews.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii