Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre detonează bomba „Nu am vrut să candidez la Președinție. Vreau să mă ocup să meargă lucrurile bine aici”

ro

21 Oct, 2014 21:54 1571 Marime text
Întrebat într-o emisiune televizată dacă Ponta va ieși președinte, Mazăre a răspuns ferm: „Da.”

Cât privește candidatura lui Ponta, edilul Constanței a spus: „Știu că nu a vrut lucurul asta... Asta este. Cu politica este un țonțoroi, dacă intri nu poți să te mai oprești. Te-ai oprit te calcă ăia în picioare...”

Mazăre a ținut să vorbească și despre eventuala sa candidatură, mărturisind că în popularitate se măsoară cu Ponta. „Popularitate în România am la nivelul lui Ponta. Aș fi putut să merg (n.r. să candideze la alegerile prezidențiale). Nu am vrut să candidez. Vreau să mă ocup să meargă lucrurile bine aici (n.r. la Constanța)... Neavând opțiune, a fost împins (n.r. Ponta). Dacă a intrat în horă, joacă! Nu aveam alte soluții, alt candidat”.

Mazăre a mai spus despre Ponta: „Îmi place că nu se enervează. Este o calitate. Dacă stai să te uiti, batranul Iliescu avea calitatea asta...”

Edilul nu a ezitat să-și pună în evidență calitățile sale de conducător. „Conducând la un nivel mai mic, este același lucru. Voi toti care sunteti sub mine va mancati între voi, și la voi la redacție și la primarie, iar un șef trebuie sa aiba această capacitate sa va tina impreuna, dacă vă lasă, voi va scoateți ochii si nu mai faceti treabă”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii