Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre - „Am să-l rog pe Ponta să dea o ordonanță de urgență să deblocheze construcțiile inclusiv pe perioada 15 mai - 15 septembrie”

ro

30 Apr, 2014 14:18 1945 Marime text
Şeful administraţiei publice locale constănţene, Radu Mazăre, a declarat azi,  în faţa sediului IPJ Constanţa, că va petrece 1 Mai „prin muncă”. „Știți că nu mai pot să organizez sărbătorile câmpenești de 1 Mai pentru că nu avem mici, întrucât venise un singur ofertant, l-am declarat câștigător și a fugit de frică, s-a retras. A fost achiziție publică, s-a prezentat unul singur, ăla din Brașov, din Constanța nici unul”, a explicat, din nou, primarul Mazăre, aşa cum a tot făcut-o, de altfel, în ultimele zile pe acest subiect.
Edilul şef a făcut şi câteva menţiuni legate de vizita de mâine a premierului Victor Ponta. „Am să-i arăt etapa a doua a cartierului pe care vrem să îl facem (n.r. a doua etapă a locuinţelor din campusul social Henri Coandă ) și o să mergem în Mamaia să vadă pasarela, dar nu o să o inaugurăm neapărat pasarela și o să dăm drumul la circulație imediat ce va fi gata. Deci nu așteptăm să o inaugurăm cu premierul, merge să vadă lucrările”.
În acest context, liderul PSD Constanţa a reiterat ideea potrivit căreia e nevoie de o ordonanţă de urgenţă care să permită lucrări la noi construcţii inclusiv în sezonul estival: „Am să-l rog, o să-i solicit să dea o ordonanță de urgență să deblocheze construcțiile inclusiv pe perioada 15 mai - 15 septembrie, respectiv prostia pe care a făcut-o Udrea, din trei motive: 1 - nu suntem gata cu lucrările că nu avem cum să fim, 2 -pierdem fondurile europene pentru că nu putem lucra decât 3-4 luni pe an maximum, 3 -  sunt inclusiv lucrări private și avem nevoie de investiții pentru locuri de muncă. Așa cum este formulată ordonanța va rămâne la aprecierea primarului atunci când dă autorizația de construcție dacă lucrarea respectivă împiedică sau nu turismul, primarul apreciază, nu cineva din minister”, a ţinut să precizeze primarul municipiului Constanţa.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii