Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mașină avariată pe strada Oborului din Constanța. Ce au descoperit polițiștii locali când au căutat proprietarul autoturismului

ro

11 Jun, 2018 10:32 1907 Marime text
La data de 09.06.2018, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au depistat pe strada Oborului nr .25 din municipiul Constanța un autoturism de culoare neagră, marca BMW cu nr de București care prezența o avarie vizibilă, recentă, pe partea dreaptă.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Constanța, polițiștii locali l-au identificat pe proprietarul autoturismului, care era agitat, în stare de ebrietate, și care chemase o firma de tractari auto încercând, astfel, să ascundă faptul că a avariat un alt autorism la intersecția Theodor Burada /I.C Brătianu. 

Întrucât fapta săvârșită întrunea elementele constitutive ale unei infracțiuni(conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către un conducător având în sânge o imbibatie alcoolică peste limita legală)  echipajul poliției locale a sesizat instituția abilitată pentru demararea cercetărilor și stabilirea împrejurărilor în care a avut loc avaria și tragerea la răspundere penală a conducătorului auto” - au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Sursa foto: Poliția Locală Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii