Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Unui șofer din cartierul Medeea i-a fost avariată mașina cu o rangă. „Îmi e teamă că îmi dă foc“ (FOTO+VIDEO)

ro

28 Mar, 2023 10:04 6097 Marime text

 
Un incident destul de neplăcut s-a petrecut în cartierul Medeea din municipiul Constanța. Unui șofer i-a fost avariată mașina.
 
De vină ar fi un tânăr în jur de 30 de ani, vecin din cartier, care a mai făcut probleme în trecut. Tânărul i-a distrus mașina constănțeanului cu o rangă. Șoferul păgubit a depus depus plângere la poliție.
 
Șoferul a fost contatct de către cotidianul ZIUA de Constanța. Acesta a declarant că nu a primit încă nici un răspuns din partea oamenilor legii în ceea ce privește incidental pe care acesta l-a raportat.
 

Veneam acasa, de la Gară, am intrat cu mașina în cartierul Medeea, iar individul era pe mijlocul străzii. Cunosc persoana și știu de ce este capabil. Am încercat să-l evit, dar el a început să mă jignească spunând că am vrut să dau peste el., spune șoferul a cărei mașină a fost avariată., a declarat șoferul.  

Șoferul a încercat să îi explice ca nu are dreptate.

A plecat și apoi a revenit cu o rangă foarte grea și a început să mă amenințe. Eu am intrat într-un magazin și am chemat Poliția. Mi-am dat seama că eu nu mai am control și el sigur va face o pagubă., a mai spus constănțeanul.

„Îmi e teamă că îmi dă foc“  

Poliția a spus că mă va suna. Sunt foarte stresat și îmi este tare frică ca-mi va distruge și celelalte mașini. Îmi e teamă că îmi dă foc., a mai declarat șoferul speriat. 


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați, de un bărbat, de 46 de ani, cu privire la faptul că un bărbat, de 35 de ani, i-ar fi distrus, cu un obiect contondent, geamurile autoturismului parcat pe strada Spiru Haret.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii