Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Nicolaescu, fost viceprimar al Capitalei, noul director ELCEN

ro

09 Mar, 2015 13:26 4414 Marime text
Producătorul de energie electrică şi termică ELCEN Bucureşti are începând de vineri un nou director general, Marcel Nicolaescu, fost viceprimar al Capitalei. Acesta a fost numit în funcţie în locul lui Gabriel Ignat, care a demisionat la începutul săptămânii. Nicolaescu a fost numit în funcţie de Consiliul de Administraţie al Electrocentrale Bucureşti (ELCEN), conform gandul.info.
 
Nicolaescu a absolvit Facultatea Economia Industriei, Construcţiilor şi Transporturilor, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, cu specializarea management. Are peste 20 de ani de experienţă în management.De-a lungul timpului, şi-a desfăşurat activitatea în Ministerul Poştelor şi Telecomunicaţiilor, Romtelecom, Poşta Română, Salrom şi a fost inclusiv viceprimar al Capitalei.

ELCEN ar urma să fuzioneze cu principalul său datornic, Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti (RADET). Înainte de realizarea fuziunii, ELCEN a fost divizat, anul trecut, în trei companii, respectiv Electrocentrale Bucureşti, Electrocentrale Constanţa şi Electrocentrale Titan.

Sura foto: overpress.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii