Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:50 18 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN Activități dedicate Zilei Naționale a României

ro

29 Nov, 2018 15:17 483 Marime text
Joi, 29 noiembrie, în contextul activităților dedicate Zilei Naționale a României, din ordinul șefului Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, la nivelul tuturor structurilor din compunerea și subordinea Statului Major al Apărării, s-a păstrat un  moment de reculegere în memoria ostașilor căzuți în Marele Război pentru întregirea neamului.

Militarii din componența detașamentelor participante la Parada Militară Națională din garnizoana București și la activitățile organizate în țară, au păstrat momentul de reculegere în cazărmile în care se află dislocați.

Totodată, în Aula Ministerului Apărării Naționale, s-a desfășurat o ceremonie privind conferirea de decorații, înaintarea în grad la termen, precum și trecerea în rezervă a unor cadre militare din Statul Major al Apărării.

Generalul Nicolae Ciucă a mulțumit întregului personal pentru activitatea desfășurată până în prezent și celor doi ofițeri care astăzi au trecut în rezervă “Ce poate fi mai frumos decât să auzi urarea unui ofițer al Armatei Romaniei atunci când trece în rezervă spunând “Traiască România!, La mulți ani, România!”. Elementele acestea de spirit național, mândria de a fi român, datoria noastră de militari, dragostea pentru țara noastră România, este ceea ce nouă militarilor ne dă speranță și putere să ne îndeplinim misiunile ordonate.
Le mulțumesc, în nume personal și al tuturor colegilor din Statul Major al Apărării, celor doi ofițeri care, începând de astăzi, vor acționa pe un singur front, cel al familiei. Vă invit să rămâneți și pe viitor alături de instituția militară și să sprijiniți demersurile noastre, de data aceasta din postura de militar rezervist. Mulțumesc familiilor dumneavoastră pentru faptul că v-au fost alături și v-au sprijinit în toate momentele carierei, atât cele frumoase, cât și cele dificile.”

“Mulțumesc, deasemenea, cu prilejul Zilei Naționale a României și împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire, personalului Statului Major al Apărării, pentru întreaga activitate, pentru efortul și contribuția aduse la îndeplinirea misiunilor structurilor din care faceți parte. Devotamentul și implicarea dumneavoastră se regăsesc în toate etapele de restructurare și modernizare a Armatei României și în performanțele pe care instituția noastră le dovedește zi de zi, în misiuni, operații și alte activități specifice. Vă urez succes în tot ceea ce v-ați propus, multă sănătate, bucurie și împliniri alături de cei dragi!”, a transmis generalul Ciucă celor prezenți în sală.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii