Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamă şi fiică, depistate în timp ce cerşeau. Poliţiştii au sesizat DGASPC Constanţa

ro

17 Feb, 2019 12:07 1485 Marime text
Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează zilnic atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru depistarea celor care apelează la mila publică în municipiul Constanța.

Astfel, în data de 16 Februarie 2019, lucrătorii institutiei au depistat o femeie, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Constanța, care se folosea de o persoană minoră în vârstă de 12 ani, în vederea obtinerii unor foloase materiale de la trecătorii de pe strada Ștefan cel Mare în proximitatea parcului Oleg Danovki și a unei parcări publice. Persoana în cauza a recunoscut că cerșește împreună cu fiica sa minoră.

Întrucât fapta întrunea elementele constitutive ale infracţiunii “Exploatarea cerșetoriei". Traficul și exploatarea cerșetoriei”au fost întocmite actele premergatoare in vederea sesizării organelor judiciare, iar persoanele au fost predate lucrătorilor Secției 3 Politie competenta in soluționarea cazului. De asemenea, a fost notificată si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta pentru a dispune masurile legale ce le intra in competenta.

"Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei Direcției Generale Poliția Locală Constanța SPUNE STOP CERȘETORIEI! și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună, să asigurăm un climat public civilizat", transmite DGPL Constanţa.

Sursă foto: DGPL Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii