Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamă şi bebeluş de origine turcă, depistaţi în timp ce încercau să iasă din ţară

ro

03 Sep, 2018 12:59 1843 Marime text
În data de 02.09.2018, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov – Garda de Coastă au observat, în apropierea frontierei cu Bulgaria, trei persoane, o femeie cu un copil şi un bărbat, care se deplasau spre interiorul țării, pe câmp,informează un comunicat din partea Gărzii de Coastă.

Prezenţa nejustificată în zonă, i a determinat pe lucrători să i duca pe cei trei oameni la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov pentru cercetări.
Polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele depistate sunt o femeie în vârstă de 21 de ani şi copilul său de numai 5 luni, ambii cetățeni turci şi un cetăţean polonez în vârstă de 30 de ani.

În urma verificărilor a fost identificat, la intrarea în ţară, un cetățean turc, în vârstă de 40 de ani, care a declarat că i-a transportat cu maşina pe cei doi cetăţeni turci până în apropierea punctului de trecere a frontierei cu România, de unde aceştia şi-au continuat călătoria pe jos, împreună cu cetăţeanul polonez.

Sunt efectuate cercetări, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, respectiv complicitate la săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățeanul turc.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii