Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nereguli depistate de poliţiştii de frontieră de la Ostrov şi Vama Veche

ro

26 Aug, 2019 10:31 1374 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Ostrov au descoperit un autoturism, în valoare de 33.000 de lei, căutat de autorităţile din Belgia.

În data de 24.08.2019, la Punctul de Trecere al Frontierei Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean bulgar, în vârstă de 47 de ani, conducând un autoturism, înmatriculat în Belgia.
 
În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Belgia.
 
Mijlocul de transport, în valoare de 33.000 de lei, a fost indisponibilizat, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.
 
 
În Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche s-a prezentat un cetăţean român pe numele căruia autoritățile române au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru comiterea infracţiunii de furt.
         
La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza municipiului București, călătorind cu un autoturism înmatriculat în România.
 
Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei în cauză era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Sursă foto: Garda de coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii