Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâine este Ziua Instituţiei Prefectului. Programul manifestărilor de la Constanţa

ro

01 Apr, 2019 13:20 1696 Marime text
Mâine, de la ora 11.00 pe platoul din fața Instituției Prefectului – Județul Constanța , debutează manifestările dedicate Zilei Instituţiei Prefectului.
La eveniment participă 250 de elevi, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” al județului Constanța, Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Grupării de Jandarmi Mobilă ”Tomis” Constanța, Gărzii de Coastă, Inspectoratului Școlar Județean Constanța, şefii instituţiile deconcentrate.
Platoul din fața Instituției Prefectului – Județul Constanța va fi împărțit în patru careuri. Fiecare careu va avea îndrumători din partea instituției care a pus la dispoziție tehnica /echipamentele, pentru ca acestea să poată fi prezentate copiilor participanți.
Instituția Prefectului – Județul Constanța va programa clasele de copii pentru trecerea facilă prin fiecare careu (15 min/careu), având pentru coordonare câte un reprezentant pentru fiecare careu. La trecerea prin fiecare careu, copiii vor primi câte un semn distinct (ștampilă în culoarea atribuită careului, aplicată pe mână), astfel ca la finalul parcurgerii celor 4 careuri aceștia să aibă aplicate 4 ștampile în 4 culori.
De la Ora 1230, în curtea interioară și foaierul și Sala ”Remus Opreanu” va avea loc un program artistic susţinut de un cvartet de coarde, de Fanfara  Muzicii Militare a Forțelor Navale  şi de de elevii Colegiului de Artă “Regina Maria “ din Constanţa.
La eveniment sunt invitaţi să participle şi prefecții și subprefecții din perioada 1991- prezent .
Vor susţine alocuţiuni, prefectul judeţului Constanţa, Dumitru Jeacă, președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Ţuţuianu şi primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău. Participă în calitate de invitaţi şi: consulii generali, rectorii universităților constănțene, președinții organizațiilor minorităților din județ, directorul RAPPS, primarii din județ, președinți: Tribunal, Curte de Apel, Judecătorie, prim procurori: Parchet de pe langă Curtea de Apel, Tribunal, Judecătorie, primarii din judeţ şi angajații Instituției Prefectului – Județul Constanța.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii