Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Angajații Prefecturii Constanța răsuflă ușurați. Au venit rezultatele testelor pentru COVID-19

ro

07 Jul, 2020 18:15 1622 Marime text
  • Au sosit rezultatlee testelor pentru coronavirus în rândul angajațiilor din Prefectură
  • Niciun alt angajat nu este infectat
Surse apropiate Instituției Prefectului Constanța au punctat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că rezultatele angajaților care ar fi intrat într-un posibil contact cu persoana infectată cu noul coronavirus au sosit.

Din fericire, toate testele au fost negative.

Amintim că ieri, un prim caz de COVID-19 a fost confirmat în Instituția Prefectului – Județul Constanța, potrivit unui comunicat.
 
O persoană, femeie, angajată în cancelaria prefectului a fost testată pozitiv în cursul acestei seri.
 
Imediat, DSP Constanța a pornit o anchetă epidemiologică, pentru a stabili dacă sunt și alte persoane suspecte de infecția cu virusul SARS-CoV-2.

Oficial de la Prefectura Constanța

Astăzi, în urma testării contacților direcți ai colegei care a fost confirmată cu prezența virusului SARS-CoV-2, toate rezultatele efectuate au fost negative, inclusiv cele ale prefectului și subprefecților județului Constanța.
 
În perioada următoare, activitatea Prefecturii Constanța se va desfășura prin activarea unui plan de continuitate, în care vor fi implicate toate departamentele din Instituția Prefectului. Prefectul județului, George-Sergiu Niculescu, va coordona activitatea curentă de la domiciliu și va participa la ședințe în sistem videoconferință și teleconferință.
 

„Este necesar să avem continuitate, indiferent de situație, pentru că rolul nostru este foarte important, mai ales că suntem în plin sezon estival. Atât eu, cât și colegii mei din cancelarie, vom rămâne în izolare la domiciliu până la noi dispoziții, DSP Constanța fiind instituția care, în funcție de contextul epidemiologic, va hotărî cât vom fi nevoiți să stăm acasă”, a declarat George-Sergiu Niculescu, prefectul județului Constanța.

 
Vă reamintim faptul că ieri, o angajată a Instituției Prefectului, care își desfășoară activitatea în cancelarie, a fost confirmată cu noul coronavirus. „Starea generală a colegei noastre este bună, ea fiind asimptomatică”, transmit reprezentanții instituției.
 
Pe măsură ce vor fi informații noi pe această temă, Instituția Prefectului – Județul Constanța le va face publice.

Citește și

Un prim caz de coronavirus, confirmat în Instituția Prefectului - Județul Constanța. Prefectul și echipa sa vor intra în autoizolare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii