Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Percheziții la Facultatea de Medicină Mai mulţi profesori sunt suspectaţi de luare de mită

ro

06 Jul, 2015 09:28 2222 Marime text
 
Mai multe descinderi au loc, în această dimineaţa, la Facultatea de Medicină din Craiova, informează România TV. 

Mai mulţi profesori ai instituţiei sunt suspectaţi că au luat mită pentru a-i ajuta pe anumiţi studenţi să promoveze examenele.

UPDATE 1, ora 10.30

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie efectuează cercetări într-o cauză penală având ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de luare de mită şi dare de mită săvârşite de către cadre didactice universitare şi studenţi, constând în condiţionarea promovării examenelor de primirea unor sume de bani cuprinse între 50 şi 100 de euro.

În cursul zilei de azi, pe baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Bucureşti, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, sprijiniţi de lucrători ai Brigăzii Speciale de Intervenţie „Vlad Ţepeş” a Jandarmeriei, sub coordonarea procurorilor, efectuează percheziţii în 15 locaţii din judeţul Dolj, fiind vizate instituţii publice de învăţământ şi spitaliceşti, precum şi locuinţele unora dintre persoanele care fac obiectul cercetării.

În documentarea activităţii infracţionale procurorii au beneficiat de suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii – Direcţia Judeţeană de Informaţii Dolj.


Sursa: România TV


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii