Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:13 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe evenimente sportive, programate în acest sfârșit de săptămână, la Constanța. Jandarmii vor asigura ordinea

ro

19 Oct, 2018 09:54 544 Marime text

În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale  vor fi angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive organizate în zona de competenţă, astfel:
 
Sâmbătă, 20 octombrie, jandarmii din cadrul Detaşamentului nr. 8 Cernavodă vor fi prezenţi la stadionul „Tineretului”, unde vor avea în atenţie siguranţa participanţilor la meciul de fotbal „C.S. Axiopolis Sport Cernavodă-Sportul Chişcani, programat la ora 15.00.
 
Duminică, 21 octombrie,  jandarmii constănţeni se vor afla în zona stadionului „Gheorghe Hagi” unde vor asigura ordinea publică la  meciul de fotbal  A.S.S.C.S. Farul Constanţa  -  F.C. Argeş cu începere de la ora 12.00.

 În aceeaşi zi se va acţiona pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a partidei de handbal feminin    C.S.U. Neptun Constanţa -  H.C. Dunărea Brăila,  eveniment sportiv ce va avea loc la Sala Sporturilor, începând cu ora 14.00.

Suporterii echipelor precum şi ceilalţi spectatori au obligaţia legală de a respecta regulile de convieţuire socială şi măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul arenelor sportive.

 Se recomandă  suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora. 


Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii