Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAI a intervenit cu forte impresionante la accidentul de pe Autostrada Soarelui

ro

09 Aug, 2015 10:06 1726 Marime text
 
Efective ale Ministerului Afacerilor Interne au intervenit, în noaptea de 8 spre 9 august a.c., în cazul unui accident rutier de pe Autostrada A2, în care a fost implicat un autocar aparţinând unei firme din Bulgaria şi care se deplasa spre Ucraina. În urma accidentului, două persoane au decedat, iar 48 de persoane, dintre care 21 de copii, au fost transportaţi de urgență la unități medicale specializate din București.
La fața locului au acționat 79 de angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, medici de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, respectiv 18 echipaje SMURD, două pentru descarcerare, un spital mobil, două autospecialele de primă intervenție și comandă și 21 de ambulanțe ale Serviciului de Ambulanţă. De asemenea, la fața locului au intervenit și 33 de polițiști, cu 10 autospeciale.
Intervenția de urgență a fost realizată în sistem integrat, sub coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne, acționându-se conform procedurilor  specifice în astfel de situaţii de accidente cu victime multiple. În această dimineață, autocarul a fost repus pe carosabil și remorcat, astfel încât traficul rutier a fost reluat în urmă cu câteva minute.


sursa foto: economica.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii