Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE! Accident rutier pe autostrada A2 București-Constanța! Un ansamblu auto s-a răsturnat

ro

06 Dec, 2023 07:38 1145 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 112, în zona localității Perișoru, județul Călărași, s-a produs o coliziune față-spate între 2 ansambluri auto. Unul dintre acestea s-a răsturnat pe carosabil, ocupând banda nr. 2 și parțial prima bandă ale sensului de mers către Constanța. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului acestui vehicul, ce este transportat la spital. Traficul rutier se desfășoară inițial în banda nr. 2,pentru ocolirea primului ansamblu auto, iar ulterior în banda de urgență,pentru ocolirea celui de-al doilea. Se așteaptă o macara pentru scoaterea vehiculului răsturnat. Valorile de trafic sunt ușor ridicate, la fața locului fiind prezente echipaje de poliție care dirijează circulația.
 
Iar pe DN 5C Giurgiu -Zimnicea, localitatea Găujani, județul Giurgiu, traficul se desfășoară în continuare pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor, după cei eri seară un autocamion s-a răsturnat în apropierea suprafeței de rulare, pe un sector de drum în curbă, fiind semnalate scurgeri de motorină din rezervor. Nu au rezultat victime și nu sunt probleme privind valorile de trafic.
 
Pe mai multe artere rutiere din județele Dolj, Olt și Teleorman, circulația se desfășoară în condiții de ceață, ce reduce vizibilitatea sub 200 metri.
 

„La nivelul țării, se circulăîn general pe un carosabil uscat, fără precipitații, cu valori de trafic încreștere la intrările în marile municipii.
 
Recomandăm conducătorilor auto să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanța de siguranță între autovehicule,să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de trafic și drum, adoptând o conduită responsabilă la volan!“ - au mai precizat reprezentanții INFOTRAFIC

UPDATE: ora 8.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată în condiții normale pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 112, în zona localității  Perișoru, județul Călărași, unde un ansamblu auto s-a răsturnat pe carosabil, în urma unei coliziuni față-spate cu un alt autovehicul. A rezultat o victimă, transportată la spital. Valorile de trafic sunt ușor ridicate în zonă, pe sensul de mers către Constanța.

Citește și: 

Autotren încărcat cu uree, răsturnat pe un drum din județul Giurgiu. Traficul, oprit în zonă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii