Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Porniți la drum? Cum se circulă în această dimineață pe autostrada A2 București – Constanța

ro

02 Jan, 2024 08:06 854 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui accident rutier sau a condițiilor meteorologice nefavorabile.   

Potrivit Infotrafic, ceața reduce vizibilitatea în trafic la 200 metri, izolat la sub 50 metri, pe mai multe artere rutiere din județele Alba, Caraș-Severin, Constanța și Harghita.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitatea bună.

„Recomandăm conducătorilor auto să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de trafic, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului!“ - au mai precizat reprezentanții Infotrafic


Citește și: 

Atenție, șoferi! Ceață densă pe străzi în mai multe zone
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii