Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magazine Bricostore din cinci orașe vor fi închise. Se vor transforma în depozite Brico Depot

ro

29 Aug, 2014 21:25 7505 Marime text
În primăvara anului trecut, grupul britanic Kingfisher a cumpărat cele 15 magazine Bricostore de pe piaţa locală într-o tranzacţie de circa 70 de milioane de euro. Britanicii au decis ca în acest weekend să închidă unitățile situate în oraşele Ploieşti, Piteşti, Braşov, Arad şi Oradea pentru a le transforma în depozite sub sigla Brico Depot, proces ce va dura aproximativ trei luni. Modificările de acest gen au început încă din primăvară, atunci când magazinele Orhideea şi Pantelimon din Bucureşti au fost rebranduite, iar de curând grupul a închis şi magazinul din Militari pentru a fi modificat în formatul comercial Brico Depot, folosit de Kingfisher pe pieţele din Spania şi Franţa, scrie Ziarul Financiar.

În aceste condiţii, până la finalul acestui an mai mult de jumătate din magazinele Bricostore (8 din 15) vor fi înlocuite cu depozite Brico Depot.

Anul trecut firma Bricostore România a înregistrat o cifră de afaceri de 144 mil. euro, având vânzări medii de circa 9,5 mil. euro per magazin. Magazinele companiei care vor continua pentru o perioadă să opereze sub sigla Bricostore sunt situate în Băneasa, Suceava, Focşani, Severin, Brăila, Constanţa şi Călăraşi. 

Sursa foto. regiuneacentru.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ruxandra 04 Sep, 2014 21:08 Thomas, este corect scris!
  • Thomas 30 Aug, 2014 13:25 Este KingfiScher! Nu Kingficher...