Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAE adresează o rugăminte cetățenilor români aflați în Munchen

ro

22 Jul, 2016 22:24 1745 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români aflați în Munchen să nu părăsească locațiile în care se află şi să evite orice deplasări care nu sunt strict necesare, în special în locurile aglomerate.
 
Reamintim că MAE, prin intermediul Consulatului General al României la Munchen, continuă demersurile în regim de urgenţă pe lângă autorităţile competente locale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la circumstanţele producerii atacului şi cetăţenia victimelor.  
 
Consulatul General al României la Munchen este în aşteptarea răspunsului din partea autorităţilor locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară de specialitate, dacă situaţia o va impune.
 
Pentru acordarea asistenței consulare și preluarea operativă a solicitărilor cetățenilor români, sunt disponibile numerele de telefon ale Consulatului General al României la Munchen : +49 89 553307 (apeluri redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center 24/24, care funcţionează în cadrul Ministerului Afacerilor Externe) şi telefonul de urgenţă al oficiului consular +49 1602087789. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii