Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de igienizare şi cosit în cartierele din Constanța. În ce zone au acționat angajații Primăriei (galerie foto)

ro

22 May, 2019 16:02 1071 Marime text
Primăria Municipiului Constanța prin Serviciul Gestionare Spații Verzi continuă lucrările de igienizare şi cosit în cartierele din oraş.
 
Potrivit unui comunicat transmis de Primăria Municipiului Constanța, lucrătorii au tăiat, zilele acestea, iarba în parcul Arheologic, în parcul de la Gară, în zonele cu spații verzi de pe bulevardul Mamaia și din cartierul Tomis II. În campusul social Henri Coandă, echipele Primăriei au cosit peluzele, au greblat, au colectat și transportat resturile vegetale, iar în cartierul Tomis I au tuns gardul viu. De asemenea, s-a acționat și în cartierele Faleză Nord și Tomis III. Lucrările vor continua în tot orașul și în stațiunea Mamaia.

„În paralel, angajații udă cu cisterna plantațiile tinere de arbori și florile din parcurile, aliniamentele stradale și sensurile giratorii din oraș.
 
Facem, din nou, apel la constănțeni să nu mai arunce gunoaie/resturi menajere la întâmplare. Persoanele surprinse că aruncă deșeuri pe spațiul public vor fi sancționate cu amenzi cuprinse între 400 și 800 de lei” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.
 

Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii