Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuința lui Gheorghe Hagi, ținta hoților. Polițiștii au reținut un suspect de furt. Prejudiciul se ridică la zeci de mii de euro

ro

15 Mar, 2018 11:20 1502 Marime text
Ieri, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au reţinut un tânăr bănuit că ar fi săvârşit mai multe infracţiuni de furt din locuinţă după ce acesta ar fi încercat să pătrundă ilegal, prin efracţie, într-un imobil din cartierul Pipera. Aceasta a fost arestat preventiv şi introdus în Arestul Central al DGPMB, informează IPJ Ilfov. 
 
La data de 14 martie a.c., în jurul orelor 01:00 poliţistii ilfoveni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict a unei persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furturi din locuinţe.
 
Persoana în cauză, un tânăr de 26 de ani, din comuna Berceni, Judeţul Ilfov, a fost surprinsă în timp ce ar fi încercat să pătrundă ilegal într-un imobil din Voluntari, fiind prins la scurt timp de poliţişti după ce acesta ar fi încercat să fugă de la faţa locului.
 
În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada decembrie 2017- martie 2018, tânărul ar fi pătruns în mai multe locuinţe de lux din cartierul Pipera din oraşul Voluntari, de unde ar fi sustras sume de bani şi bunuri de valoare: bijuterii, ceasuri, obiecte de artă, veselă din argint etc.
 
Prejudiciul este estimat la 80.000 de euro.
 
Cel în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi a fost prezentat în această dimineaţă instanţei, cu propunere de arestare preventivă, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
 
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările sub aspectul săvârşirii a nouă infracţiuni de furt calificat şi două tentative la infracţiunea de furt. 

Potrivit unor surse judiciare, printre locuințele vizate de suspect se află și casa fostului fotbalist Gheorghe Hagi. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii