Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:04 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Localități din județul Constanța fără apă și energie electrică din cauza vântului puternic!

ro

13 Nov, 2016 11:18 1729 Marime text
Din cauza vântului puternic, la nivelul liniilor de alimentare cu tensiune s-au înregistrat mai multe avarii. Fără energie electrică, stațiile și sursele de apă ce asigură alimentarea cu apă a abonaților nu pot funcționa, au anunțat reprezentanții Enel Distribuție Dobrogea. Astfel de situații s-au înregistrat la Valu lui Traian unde începând cu ora 10.30, din cauza unei avarii Enel, stația de repompare din localitate a rămas fără energie, motiv pentru care abonații din Valu lui Traian au rămas fără apă la robinete.
O situație similară a fost înregistrată astăzi și la Oltenița, unde de la ora 09.40, stația de pompare aferentă localității a rămas fără energie, fiind afectată alimentarea cu apă a localității.
De asemenea, la Plopeni, de la ora 10.40 s-a sistat furnizarea energiei la sursa din localitate, iar abonații au rămas fără apă.
Pentru toate aceste situații, imediat, au fost anunțați reprezentanții Enel, care au dat asigurări că vor interveni.
„Asigurăm toți consumatorii din localitățile afectate de lipsa apei din cauza disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că lucrătorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, după ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie stațiile de pompare“, se aratî în comunicatul ENEL.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii