Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:28 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Popa – „Situația de la noi nu seamănă deloc cu cea din București dintre ELCEN și RADET”

ro

26 Oct, 2016 18:22 974 Marime text
Astăzi, a avut loc întâlnirea Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice, la sediul instituției prefectului.
Prețul local al energiei termice este la Constanța 430,55 lei/Gcal, iar preţul local plătit de populație în sezonul rece este de 250 lei/Gcal, a precizat RADET în cadrul şedinţei.

„Referitor la stabilitatea, continuitatea și siguranța funcționării fără probleme a sistemului centralizat, în sezonul rece care urmează în orașul nostru, vă asigur că situția de la noi nu seamănă deloc cu cea  din București dintre ELCEN și RADET, situație larg comentată în media”, a spus Liviu Popa.

RADET a adus la cunoștința participanților că „este necesar și un control mai atent asupra activității desfășurate de conducerile asociațiilor de proprietari, atât asupra modului în care realizează împărțirea cantității de energie termică din factură, obligativitatea repartizării cotei comune tuturor apartamentelor, dar și a destinației banilor încasați, așa încât să se prevină delapidările sumelor încasate sau utilizarea acestora în alte scopuri”.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii