Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea intervine în disputa dintre ministrul Finanțelor și șeful ANAF în ceea ce privește banii ce trebuie recuperați de la Klaus Iohannis

ro

24 Jul, 2018 18:46 1263 Marime text
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat marţi că aşteaptă cu o foarte mare curiozitate să vadă ce va face Ministerul Finanţelor în cazul recuperării banilor încasaţi incorect, din chirii, de preşedintele Klaus Iohannis. Acesta a mai adăugat că Ministerul Finanţelor şi ANAF nu ar trebui să se mai certe şi ar trebui să recupereze banii, informează Antena3.ro. 
 

„Am văzut apeluri publice, la televizor, să meargă Ioannis de bunăvoie să depună banii. Eu aştept ca statul român, în principal Ministerul Finanţelor, pentru că statul român poate fi reprezentat de către Ministerul Finanţelor, nu de către ANAF, să facă demersurile necesare pentru ca aceşti bani să vină la statul român”, a spus Dragnea.

 

„Aştept cu o foarte mare curiozitate ce va face Ministerul Finanţelor. (...) Când doi se ceartă, unul rămâne cu banii. Eu îi încurajez să nu se mai certe şi să vadă care este calea firească a statului, să recupereze aceşti bani”, a mai spus liderul PSD.

Sursa: Antena3.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii