Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV O mașină a fost incendiată în parcare

ro

15 Oct, 2013 09:35 2770 Marime text
Un bolid de lux s-a făcut scrum, noaptea trecută, într-o parcare din cartierul constănțean Tomis Nord, iar flăcările s-au extins la încă două autoturisme din apropiere. Pompierii spun că focul a pus cu bună știință, însă piromanul nu a fost încă identificat.
Alarma a fost dată în toiul nopții, pe Aleea Orhideelor din municipiul Constanţa, după ce o bubuitură puternică i-a scos în stradă pe mai mulți locatari din zonă. În mijlocul parcării, o mașină ardea ca o torță. Oamenii au sunat imediat la pompieri.
“Ne-am deplasat la intervenție cu douăautospecialepentrulichidareaunuiincendiu la autoturisme. Au încercatsăstingăfoculproprietarii, darșicei din zonă. Mașina, înproporție de 80 la sutăestearsă”, a declaratplutonierul adjutant șefAlexandruMandache, ISU Dobrogea.
Proprietarul mașinii vizate le-a spus pompierilor că, înainte de producerea incendiului, a ieșit pe balcon și a auzit mișcare în fața blocului, dar nu s-a gândit nicio clipă la ce a urmat și nu știe cine ar fi putut să facă acest lucru. Mașina nu avea asigurare de tip Casco, iar acum tânărul va trebui să suporte din buzunar paguba de mii de euro. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere și efectuează cercetări pentru a-l identifica pe autor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii