Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorian Popa și-a achiziționat un bolid de lux. Prețul incredibil plătit de constănțean! (VIDEO)

ro

19 Jan, 2023 08:23 3504 Marime text
Dorian Popa, foto: facebook.com
O nouă achiziție pentru constănțeanul Dorina Popa. Și....nu orice fel de achiziție! Ci una care l -a făcut să scoată mulți bani din portofel. 

Este vorba despre un  Lamborghini Huracan! Acesta a costat nu mai mult de de 300.000 de euro, însă constănțeanul a precizat că a primit și o reducere de 10.000 de euro de la reprezentanții companiei.
 
 

„Eu imi găsesc fericirea achiziționând mașini și eu mă înscriu aici. Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi-i l-am făcut de 1 iunie, de ziua copiilor. Așteptarea a fost grea.

Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde ma uitam depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracan-ul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon care oricum nu îmi place”, a spus Dorian Popa.



Despre Dorian Popa 

Dorian Popa(n. 7 august 1988, Constanța, România) este un vlogger, compozitor, dansator, cântăreț și actor român. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel,  serial care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

Este masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing în cadrul A.S.E. A câștigat premiul „Bărbat de succes al anului 2014” din cadrul galei Celebrity Awards. În 2015 a apărut în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat de PRO TV.

În 2019 a jucat rolul lui Mario în celebrul serial Sacrificiul de la Antena 1 realizat de Ruxandra Ion.

A apărut pe coperțile revistelor TV Mania,TV Satelit, Men’s Health, și Bravo.În 2015, a fost implicat într-un accident rutier, însă nu a fost rănit și a dublat vocea personajului Sohone din Mune: Gardianul Lunii. În prezent susține mai multe concerte prin țară și este vlogger pe canalul său de youtube.

În ianuarie 2021 acesta a anunțat că își va adăuga la nume porecla care l-a consacrat: Hatz.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii