Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderii PSD se reunesc la Piatra Neamţ

ro

15 Jan, 2016 15:51 1470 Marime text
Liderii PSD din întreaga ţara se întâlnesc, mâine, la Piatra Neamţ, în cadrul unei noi şedinţe a Comitetul Executiv Naţional. Pe ordinea de zi se află mai multe puncte. Se va discuta despre posibile alianţe electorale, pentru alegerile locale din această vară.
 
Totodată, este posibil să se discute şi despre menţinerea sau nu a lui Călin Popescu Tăriceanu la conducerea Senatului României. Cea mai plauzibilă dintre posibilele alianţe ale social democraţilor ar fi cea cu progresiştii conduşi de Gabriel Oprea. De altfel, s-a discutat îndelung şi urmează să se ia o decizie dacă la alegerile locale şi, eventual, cele parlamentare din acest an vor reapărea liste comune cu candidaţi PSD şi UNPR. 

Tot la Piatra Neamţ, pe lângă întrunirea Comitetului Executiv Naţional, se va desfăşura şi o şedinţă a Biroului Permanent Naţional al PSD. Pe parcurul celor două întâlniri, se va analiza situaţia actuală a partidului, fiind început de an electoral. Se vor trata obiectivele PSD şi, totodată, se va stabili strategia pentru alegerile care vor avea loc peste câteva luni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii