Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legături primejdioase Medici din Republica Moldova patroni de bordel în Constanţa

ro

18 Oct, 2012 23:33 1673 Marime text

Sub paravanul unor saloane de masaj erotic, o familie de medici din Republica Moldova conducea patru bordeluri în Braşov, Cluj şi Constanţa. Mama şi tata sunt doctori iar fiul student la Medicină.

Poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov şi procurorii D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Braşov au descoperit adevărate bordeluri care funcţionau sub paravanul unor saloane erotice.

Patronii acestor stabilimente din Braşov, Cluj şi Constanţa aparţin membrilor unei familii de medici din Republica Moldova. Tatăl, mama şi fiul sunt cercetaţi pentru proxenetism după ce au fost acuzaţi că obligau tinere să se prostitueze. Cei trei sunt P.V. de 52 de ani şi P.T. de 47 de ani, soţ şi soţie, ambii medici, precum şi fiul lor, P.V. de 25 de ani, student la Medicină în Constanţa.

P.V. şi P.T. sunt medici generalişti şi şi-au obţinut atestatele în Republica Moldova, mutându-se la Braşov în urmă cu trei ani.

Tatăl şi mama se ocupau de cele două saloane de masaj erotic din Braşov, în timp ce fiul coordona activitatea la salonul din Constanţa, iar alte două tinere se ocupau de salonul din Cluj.

"În fapt, primele trei persoane suspecte au înfiinţat o societatea comercială având ca obiect de activitate prestarea de servicii în domeniul masajului. Au deschis cabinete de masaj erotic în Braşov, Constanţa şi Cluj unde, prin intermediul anunţurilor la mica publicitate, au angajat maseuze tinere, fete din România şi Republica Moldova. Sub paravanul acestor cabinete de masaj erotic, în realitate, cei trei suspecţi coordonau o reţea de prostituţie", a spus, joi, într-o conferinţă de presă, şeful Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Braşov, Gabriel Florescu, citat de mediafax.ro.

Citeşte întreg articolul AICI .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii