Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:33 22 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laura Georgescu, şefa CNA, primeşte o lovitură dură din partea colegilor

ro

02 Sep, 2014 16:18 1053 Marime text
Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) se delimitează categoric față de limbajul și comportamentul președintelui CNA, Laura Georgescu, în situații prin care a adus o gravă atingere imaginii instituției și care au fost în atenția publică în ultimele luni, se arată într-un comunicat de presă semnat de opt membri ai CNA.
Cei opt membri sunt: Viorel Vasile Buda, Narcisa Iorga, Radu Călin Cristea, Valentin Jucan, Florin Gabrea, Răsvan Popescu, Monica Gubernat,  Cristina Trepcea.


"Consiliul Național al Audiovizualui se distanțează atât de atitudinea publică, cât și de limbajul nedemn ale d-nei Laura Georgescu pe care le considerăm inadecvate cu calitatea de membru al CNA, cu valorile și principiile Consiliului și, cu atât mai puțin, cu poziția de șef al acestei instituții. CNA își afirmă credința în colegialitate, respect pentru partenerii din interior și din afara Consiliului, pentru decență și eleganță în funcționare și comunicare publică. Apreciem că, în toate contextele evocate de mass-media, d-na Laura Georgescu s-a manifestat de o manieră care a umbrit străduințele noastre de a păstra CNA în sfera sa conferită de lege – aceea de garant al interesului public în domeniul comunicării audiovizuale.Obstinația d-nei Laura Georgescu de a nu propune o soluție de ieșire din acest trecător impas instituțional pe care singură l-a creat impune luarea urgentă a unor măsuri de revenire la normalitate și de recâștigare a încrederii publicului, partenerilor și angajaților Consiliul Național al Audiovizualului. O probă elocventă în acest sens va fi noul Regulament de Organizare și Funcționare al CNA ce va deveni public până la sfârșitul săptămânii și prin care deciziile interne din instituția noastră urmează să se desfășoare într-un regim de transparență sporită" , se arată în comunicatul de presă.


Ti-a placut articolul?

Comentarii