Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța s-a înțeles cu o firmă din Ploiești pentru furnizarea de calculatoare și licențe de operare (DOCUMENT)

ro

05 Sep, 2022 00:00 1842 Marime text
  • Rezultatul licitației a fost afișat pe platforma SEAP la data de 1 septembrie 2022
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța cumpără unități centrale (PC) și licențe sisteme de operare. Atribuirea s-a realizat prin procedură simplificată, fără licitație electronică.
 
Valoarea totală a contractului este de 128.352 lei, fiind atribuit la data de 9 august 2022. Rezultatul licitației a fost afișat pe platforma SEAP la data de 1 septembrie 2022. Firma câștigătoare este Swiso Sistem SRL.
 
Swiso Sistem SRL
 
Firma a fost înființată în anul 2006 și are sediul social în Ploiești, pe strada Sondelor, județul Prahova. Conform confidas.ro, firma are ca activitate principală „Activităţi de editare a revistelor şi periodicelor”. Asociați în firmă sunt Georgescu Cristian – 70% și Swiso Impex SRL – 30%. Cristian Georgescu este și administratorul companiei. Pentru anul 2021, firma a raportat 4 angajați, la o cifră de afaceri de peste 5 milioane lei, cu un profit de 93.081 lei. Totodată, firma  a încheiat 100 contracte de achiziții publice in valoare totală de 343.820,72 lei. Majoritatea contractelor vizează furnizarea de pachete IT – calculatoare, UPS etc., către instituții subordonate diverselor consilii județene sau către unități spitalicești.
 
Conform confidas.ro, Cristian Georgescu este asociat și administrator la Drilling Swiss SRL, Novel Consulting SRL, Swiso Construct SRL; Swisoo Consulting SRL, Swiso Foraj SRL, Swiso Impex SRL, Swiso Proiect SRL și Swiso Service SRL. Swiso Impex SRL este asociat unic la Rynotaxi SRL.
 
Swiso Impex SRL
 
Firma este fondată în 2001 și are sediul în localitatea Florești, strada Principală, județul Prahova. Activitatea principală este reprezentată de „Comerţ cu ridicata al altor produse intermediare”. Asociați în firmă sunt Ionela Laura Georgescu – 5% și Cristian Georgescu – 95%, cel din urmă fiind și administrator. În 2021, firma a raportat 27 de salariați, la o cifră de afaceri de 25,7 milioane lei, cu un profit de 886.806 lei. Compania a încheiat 986 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.234.462,81 lei. Cel mai important contract a fost semnat cu Primăria Ariceștii Rahtivani, în valoare de 116.250 lei, vizând tablete pc. Totodată, cu comuna Tîrgușoru Vechi a semnat un contract de peste 100.000 lei pentru executarea unui foraj de puț alimentare cu apă.
 
Laura Georgescu mai apare în firmele Drilling Swiss SRL, Laura Imobiliare SRL și Swiso Instalații SRL.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise

 
Citește și

De la ce brand cunoscut cumpără preparate din carne DGAPSC Tulcea pentru centrele instituției (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii