Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Laura Maria Actual Business SRL, contract de 200.000 de euro cu Primăria Mihai Viteazu, pentru catering la Liceul Tehnologic din comună (DOCUMENT)

ro

08 Apr, 2024 10:51 402 Marime text
  • Laura Maria Actual Business SRL, deținută de Maria Alexia Georgescu și Mariana Mihai, a semnat anul trecut primul contract de acest gen cu Primăria Mihai Viteazu.
Laura Maria Actual Business SRL și-a adjudecat de la Primăria Mihai Viteazu, din județul Constanța, contractul de 200.000 de euro pentru servicii de catering (sandvici și fruct) la Liceul Tehnologic din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin norme proprii, dată fiind „extrema urgență determinată de evenimente care nu puteau fi prevăzute de către autoritatea contractantă și în conformitate cu condițiile stricte prevăzute de directivă“.
 
Astfel, au precizat în SEAP reprezentanții primăriei că „este necesară asigurarea continuității serviciilor de catering“.
 
În cadrul procedurii au fost primite trei oferte.
 
Valoarea totală a contractului este de 1.012.986 de lei fără TVA, sumă ce echivalează cu peste 204.000 de euro, la cursul actual.
 
Inițial, contractul era estimat la 1.125.540 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de catering în vederea acordării unui suport alimentar - tip sandvici, inclusiv fruct - pentru preşcolarii şi elevii din cadrul Liceului Tehnologic Mihai Viteazu, județul Constanța în cadrul Programului - pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 450 de unități de învățământ preuniversitar de stat“.
 
Despre Laura Maria Actual Business SRL
 
În aprilie 2022, Laura Maria Actual Business SRL a semnat primul contract cu Primăria Mihai Viteazu pentru asigurarea serviciilor de catering în cadrul Programului-pilot desfășurat de autorități.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 8 aprilie 2024, Laura Maria Actual Business SRL a fost înființată în 2020, inițial avea sediul social în comuna Mihai Viteazu, din Constanța, ulterior fiind schimbat în comuna Baia, din județul Tulcea.
 
Asociați cu părți egale figurează Maria Alexia Georgescu și Mariana Mihai, ultima fiind și administrator, iar numele său figurând și în Mih-Master Prim SRL din Cogealac, județul Constanța.
 
Conform termene.ro, societatea figurează cu două contracte publice, fiind vorba despre cele două contracte încheiate cu Primăria Mihai Viteazu.
 
În 2022, firma a declarat trei angajați, profit peste 4.800 de lei și cifra de afaceri a depășit 430.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația depusă de firma familiei directorului RAR, Marian Butnaru! Despre ce este vorba?
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii