Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kuweitul nu primeşte imigranţi pentru că „sunt diferiţi”, iar celelalte ţări sunt „prea preţioase” (video)

ro

07 Sep, 2015 15:28 4150 Marime text
 
De ce refugiații musulmani care invadează Europa, în aceste zile, nu migrează în țări arabe bogate ca Arabia Saudită, Dubai, Kuweit sau Emiratele Arabe Unite în care se pot integra mult mai ușor și au aceeași religie? Există o explicaţie, cel puţin din partea Kuweitului.

Un înalt oficial kuweitian - Fahad Al Shalami - a explicat de ce ţara sa şi statele bogate arabe din Golf nu acceptă refugiaţi sirieni.
"Kuweit şi celelalte ţări din Consiliul de Cooperare al Golfului sunt sunt prea preţioase pentru a acceptă vreun refugiat. Ţările noastre sunt potrivite doar pentru cei care muncesc. Este prea scump să îi relocăm pe refugiaţi aici. Kuweitul este oricum prea scump pentru ei. În comparaţie cu Liban sau Turcia care sunt ieftine. Acestea sunt mult mai potrivite pentru refugiaţii sirieni. În concluzie, nu este corect să acceptăm oameni care sunt diferiţi de noi. Nu vrem oameni care au traume în ţară noastră”, a declarat Al Shalami pentru France24.

Viena și Berlinul, principalele destinații ale imigranților, au subliniat că este necesar ca Ungaria să se ocupe de azilanții de pe teritoriul său.

Austria se simte sufocată de numărul mare de refugiați. Conform Russia Today, ea a anunțat că va închide treptat granițele pentru asigurarea securității comune a frontierelor externe ale Uniunii Europene. Viena dorește distribuirea echitabilă a numărului solicitanților de azil.




sursa foto: youtube.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii