Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

KMG International a finanţat modernizarea Unităţii de Primiri Urgențe a Spitalului Vulcan

ro

04 Mar, 2015 11:09 1489 Marime text
KMG International (fostul Grup Rompetrol) a susținut prin programul „Împreună pentru fiecare” reabilitarea și dotarea unității de primiri urgențe a Spitalului Municipal Vulcan, Hunedoara, ce deservește anual 9600 de pacienți. Valoarea sprijinul oferit este de 10.000 euro, conform unui comunicat al KMG International remis azi redacţiei.
 

“Sănătatea este unul dintre pilonii de susținere a unei societății, cu impact direct asupra performanțelor economice. De aceea pentru noi, KMG International, starea de sănătate și securitate a angajaților, dar și a comunității naționale în ansamblul ei, este o prioritate și  o direcție de intervenție prin programele de CSR.” – declară Azamat Zhangulov, cicepreședinte senior KMG International.
 
Proiectul a fost demarat în octombrie 2014 şi a fost realizat cu implicarea voluntară a cadrelor medicale. În cadrul proiectului a fost reabilitată o suprafață de 330 mp și au fost realizate circuitele conform legislației în vigoare a întregului Compartiment de Primiri Urgențe, dotarea cu mobilier și aparatură medicală specifică: ventilator portabil, truse resuscitare, electrocardiograf cu 12 canale etc. Beneficiarii direcți sunt cei 188 anagajați ai spitalului, 24.000 locuitori ai orașului Vulcan, dar și din celelalte localități din Valea Jiului.
 
Modulul educativ al proiectului a implicat 139 de elevi ai școlilor din oraș, participanți în 3 seminarii pe teme de sănătate și acordarea primului ajutor.
 
Grupul susține dezvoltarea comunităților locale prin platforma de responsabilitate socială Energia vine din suflet, ce cuprinde proiecte implementate la nivel național în domeniile protecția mediului, sănătate, cultură; în ultimii 7 anii valoarea investițiilor depășind 7 milioane USD. Printre parteneriatele KMG International amintim – susținerea Festivalului și Concursului Internațional George Enescu, Gala Societății Civile, SMURD, susținerea Orchestrei Romîne de Tineret etc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii