Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1 Klaus Iohannis și Dacian Cioloș au discutat despre bugetul pe 2016

ro

23 Nov, 2015 19:54 1248 Marime text
Președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș au avut, astăzi, la Palatul Cotroceni, prima întâlnire de lucru după învestirea noului Cabinet.
 
„Discuțiile au vizat probleme de actualitate, precum situația refugiaților în contextul ultimelor evenimente din Europa și construcția bugetului de stat pentru anul 2016. În contextul în care legea bugetului de stat trebuie înaintată cu celeritate Parlamentului spre dezbatere și adoptare, cei doi oficiali au fost de acord că actul normativ trebuie să aibă la bază o viziune pe termen lung pentru dezvoltarea României, astfel încât, în următoarele luni, să poată fi puse bazele reformelor în domeniile cele mai importante", se arată într-un comunicat de presă al Administrației prezidențiale.

UPDATE 1, ora 20.29

Președintele Klaus Iohannis a evidenţiat, printr-o postare pe contul oficial de Facebook, care au fost subiectele atinse în cadrul discuției de astăzi. „Am avut, în această după-amiază, prima întâlnire de lucru cu premierul Dacian Cioloş. În contextul ultimelor evenimente din Europa, am discutat despre problema refugiaților şi despre modul în care trebuie să ne raportăm la această situație. Totodată, am abordat şi construcția bugetului de stat pentru anul viitor și am convenit că acesta trebuie să aibă la bază o viziune pe termen lung pentru dezvoltarea României astfel încât, în următoarele luni, să poată fi puse bazele reformelor în domeniile cele mai importante", a scris preşedintele pe Facebook.
 
Sursa foto: antena3.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii