Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis ascunde în continuare destinaţia vacanţei. Ce spune Administraţia Prezidenţială

ro

11 Sep, 2016 21:16 2039 Marime text
Preşedintele Klaus Iohannis ascunde în continuare destinaţia vacanţei, după tot scandalul cu poza spion, care îl arăta într-un aeroport din Spania. Purtătorul său de cuvânt spune că a fost o deplasare privată, despre care Cotroceniul a comunicat durata.

Administraţia Prezidenţială a anunţat în perioada 17 – 25 august că preşedintele României va avea o deplasare privată în Germania. Klaus Iohannis a plecat în cursul zilei de miercuri, din București, cu o cursă de linie. "Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, efectuează, în perioada 17 – 25 august a.c., o deplasare privată şi a plecat în cursul zilei de astăzi, din Bucureşti, cu o cursă de linie, în Republica Federală Germania", potrivit Preşedinţiei, care nu face alte precizări.

Klaus Iohannis ar fi plecat la părinţii săi care locuiesc în Germania, însă la scurt timp a apărut o fotografie care a stârnit controverse. Jurnaliştii de la Antena 3 au publicat o imagine despre care susţin că l-ar arăta pe preşedintele Klaus Iohannis pe aeroportul din Palma de Mallorca, în condiţiile în care Preşedinţia a transmis într-un comunicat că acesta plecase în Germania.

Întrebată despre vacanţa cuplului prezidenţial, purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi, a declarat, astăzi, la Palatul Cotroceni, că au fost comunicate datele care au fost necesare.

"Administraţia prezidenţială a făcut o comunicare foarte clară că e o deplasare privată, intervalul desfăşurării deplasării şi exact destinaţia din clipa în care a început acea deplasare privată. Acestea sunt singurele informaţii care creionează contextul concret. Preşedintele nu s-a ascuns în niciun fel, semn că a putut fi fotografiat. Nu a existat ascunziş. Au fost comunicate datele care au fost necesare", a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii