Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis a cerut Parlamentului să pună mâine pe ordinea de zi Legea amnistiei şi să o pice

ro

17 Nov, 2014 11:20 1816 Marime text
Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a susţinut prima declaraţie de presă de după alegerile prezidenţiale 2014 din turul doi.

Acesta a precizat că „Ce a fost de ales, s-a ales. Trebuie să ne apucăm de treabă! Sunt dispus să mă apuc de treabă. Semnalul acesta este pentru mine şi pentru clasa politică. Îi îndemn pe politicieni să ia în considerare acest semnal covârşitor.“

De asemenea, Klaus Iohannis şi-a exprimat mulţumirea pentru românii din Diaspora: „Vreau să îmi exprim respectul pentru românii din Diaspora care au avut nevoie de multe ore ca să voteze. Le mulţumesc!“ Iohannis a adăugat că îl roagă pe preşedintele Traian Băsescu să analizeze situaţia votului în străinătate şi să recheme de la post toţi diplomaţii care nu au gestionat corespunzător situaţia din secţiile de votare.

În plus, Klaus Iohannis a cerut Parlamentului să se ţină de cuvânt, iar mâine să pună pe ordinea de zi Legea amnistiei şi a graţierii şi să o pice şi să ia în discuţie toate solicitările din partea justiţiei vizându-i pe parlamentari şi să le încuviinţeze.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii