Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Urmărire cu focuri de armă! Patru persoane au fost prinse în flagrant în timp ce sustrăgeau petrol. Un suspect a fost rănit de un glonț

ro

15 Jan, 2019 19:01 3219 Marime text
Patru persoane sunt cercetate pentru furt după ce au fost prinse in timp ce sustrăgeau petrol dintr-un tren. Un șofer a fost rănit în timpul urmăririi.

Astfel, la data de 14 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au observat trei bărbați în timp ce sustrăgeau produs petrolier dintr-un tren aflat în mers, în apropierea gării CF Nazarcea.

Persoanele în cauză au aruncat din tren mai multe bidoane din plastic încărcate cu produs petrolier, după care au sărit, în apropiere așteptând un autoturism cu care s-au deplasat catre localitatea Poarta Albă. Polițiștii din cadrul S.R.P.T. Constanța au depistat autoturismul în cauză parcat pe o stradă din localitatea Poarta Albă, iar în apropierea acestuia se aflau cele patru persoane.

Un minor, de 17 ani, a fost imobilizat, alți doi bărbați au fugit, iar cel de-al patrulea s-a urcat în autoturism și a încercat să se sustragă urmăririi.

Polițiștii de la transporturi au plecat în urmărirea autoturismului, folosind armamentul din dotare, fiind efectuate mai multe focuri de avertisment în plan vertical și apoi către autoturism.

Unul dintre gloanțe l-a rănit ușor, în zona toracică, pe șofer, viața nefiindu-i pusă în pericol, iar ulterior a oprit autoturismul.

La data de 15.01.2019, minorul și șoferul au fost reținuți pe bază de ordonanțe pentru 24 de ore și au fost introduși în arestul IPJ Constanța.

La data de 16.01.2019, cei doi vor fi prezentați instanței de judecată, cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Ceilalți doi bărbați care se sustrag urmăririi penale sunt căutați în continuare de oamenii legii.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii constănțeni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, privind sustragerea de produse petroliere, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii