Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Accident rutier cu victime la intrare în Topraisar

ro

22 Jul, 2019 15:05 4776 Marime text
Patru persoane au fost rănite luni, în urma unui accident rutier, produs la intrare în localitatea Topraisar din județul Constanța. Două autoturisme au fost implicate în accident.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 38 Techirghiol – Negru Vodă, în zona localităţii Topraisar, judeţul Constanţa, a avut loc o coliziune între două autoturisme, în urma căreia patru persoane au fost rănite.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Circulaţia rutieră este oprită pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

ISU Constanța transmite că în urma accidentului au rezultat cinci victime - transportate la spital. La fața locului au intervenit două ambulanțe SMURD Techirghiol, un echipaj SMURD Tuzla și două echipaje SAJ.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța, despre cum s-a produs accidentul

Astăzi, în jurul orei 14.30, o femeie, de 43 de ani a condus un autoturism pe DN 38, dinspre Agigea către Amzacea și, ajungând la intersecția cu DJ 381, a efectuat viraj la stânga fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat, de 51 de ani. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în altul, condus de un cetățean bulgar.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei primului autoturism și a 4 pasagere din acesta, precum și a pasagerei dreapta față din cel de-al doilea autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Facebook/ InfoTrafic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii