Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:02 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii au respins cererea lui Becali

ro

09 Jul, 2013 20:29 1381 Marime text
Judecătoria sectorului 5 a decis, respingerea cererii lui Gigi Becali de înlocuire a regimului semi-deschis cu cel deschis, astfel că Becali nu va putea ieşi din închisoare 8 ore pe zi.
Următoarea cerere va putea fi făcută de Becali peste 8 luni.
Gigi Becali a cerut, marţi, în faţa instanţei de la Judecătoria Sectorului 5, să fie încadrat la regimul deschis, adică să poată ieşi opt ore pe zi de la închisoare pentru a munci. Finanţatorul stelist şi-a susţin cauza în faţa judecătorilor, iar instanţa a rămas în pronunţare.
"A fost o greşeală să plec de la Parlamentul European. Nu mai eram azi aici. Eu vreau să-mi fac pedeapsa în condiţiile legii. De ce să nu pot merge la muncă? Cea mai mare durere a mea este când vin la instanţă. Când intru în dubă, mă uit pe geam şi văd oamenii liberi. Eu, în dubă. Când eu aş fi în regim deschis, ies din penitenciar, mă duc la muncă, mă întorc la ora 7", a declarat Gigi Becali în faţa instanţei.

"Stăpânul scoate calul din noroi. Zi şi noapte citesc Codul Penal. Când am intrat în sală, s-a umplut sala. Persoana de integrare socială mi-a spus că a avut o căldură la inimă când a dat mâna cu mine. Cinci persoane trebuia să decidă regimul. Am zis să văd cine votează cu mine. Apoi m-am dus la medicul şef şi ăla mi-a zis că sunt de regim deschis. Şefa psihologilor de acolo a început să plângă. Mai aveam nevoie de un vot. S-a supus la vot. Si când măa gândeam că mizam pe trei voturi, toţi au votat regim semideschis, împotriva mea", a mai adaugat Gigi Becali.
sursa: relitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii